home het project de locatie de woningen impressie interesse

De locatie

Een droomplek in de randstad

Op de sublieme locatie in Kerckebosch wordt MeerZeist II gerealiseerd. Een magnifieke plek in de randstad. Centraal in Nederland, dicht bij Utrecht en biedt alle voorzieningen die je kunt bedenken. Zeist is niet voor niets op dit moment een van de meest aantrekkelijke plaatsen van de randstad om naar toe te verhuizen!

Kerkebosch Zeist

Een bos dat uw tuin is

Kerckebosch Zeist, waar een introvert gebied van bos omzoomt door jaren 60 flats, wordt getransformeerd tot een locatie die letterlijk en figuurlijk tot leven komt. Waar woningbouw en natuur vernieuwd wordt op een manier die uniek is in Nederland: Organisch, zorgvuldig met een menselijke maat. Wij noemen dit zelf ook wel Slow Development, een duurzame wijze van gebiedsontwikkeling die bij MOD past: stap voor stap, zorgvuldig en met aandacht voor mens, natuur, detail en kwaliteit. MeerZeist is onderdeel van de nieuwbouwontwikkeling Kerckebosch en maakt onderdeel uit van de buurt Stuifduinen.

Kerckebosch Zeist

Zeist

Midden in het bos en toch in no time op de a12

Temidden van bos en heide en toch binnen 10 minuten op de snelweg. Een droomplek in de randstad. Laat de hectiek van u afgeleiden en dompel u in MeerZeist II.

De woningen

Welke MOD-Villa past u het beste?

Naar de woningen